Jaguar XJ 3.2 automatic benzine

€ 4.950,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 01-04-1994
Categorie Overige
BTW / Marge Marge
Kmstand 114.449 km
Deuren -
Kleur Blauw Bod op je auto
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Motorinhoud 3.200 cc
Vermogen -

Jaguar XJ 3.2 automatic benzine


€ 4.950,-

Algemeen

Bouwjaar 01-04-1994
Categorie Overige
BTW / Marge Marge
Kmstand 114.449 km
Deuren -
Kleur Blauw Bod op je auto
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Motorinhoud 3.200 cc
Vermogen -

Aanbieder

Bedrijfsnaam Wethra Classic and Convertible Car Center
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Grote Steenweg 98
Postcode 9340
Plaats Oordegem
Land BelgiŽ
GSM +32 (0)475 - 982073 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.classiccarsoordegem.be
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Opties

  • abs
  • airconditioning
  • electr. bedienbare ramen (rondom)

Auto direct verkopen?

Laat je auto vandaag nog gratis taxeren en
ontvang direct een bod per e-mail.

Bijzonderheden meld een fout

Het betreft hier een gelimiteerde uitvoering van de X40 ,nl de 'Golden Edition' die zich onderscheidt van de gewone uitvoering door de rijkelijkere houtafwerking interieur, de 4 ronde koplampen, de gouden 'plaquette' op de chroomradiatorrooster, en de KIWI alu-velgen .De beperkte serie bestaat slechts uit 4400 exemplaren en is altijd in het Westminster donkerblauw met beige lederen interieur.Wagen is 25j (old-timer) en beschikt over alle belgische boorddocumenten, boekjes, onderhoudshistoriek en handleiding† en staat al geruime tijd stil.Wagen behoeft een beetje aandacht en opknapwerk maar heeft een heel gezonde basis en wordt verkocht aan de meeneemprijs in de staat waarin hij zich bevindt voor 4950 Euro all in (bespreekbaar)waarbij biedingen worden toegestaan† Voor inl D'HOOGHE Frank 0475 / 982 073 of classiccarsoordegem@skynet.be

E-mail aanbieder

 

Autotest

Jaguar XJ | "U"

Wie winkelt in het segment van de Jaguar XJ, doet dat niet om de meest praktische of degelijke auto te vinden. Een topklasse reislimousine als de XJ gaat zelfs verder dan alleen hoogstaand comfort en veiligheid. Het is een persoonlijke keuze voor het fijnste wat een autofabrikant in huis heeft en moet het karakter van de berijder reflecteren. Maar welke persoonlijkheid heeft de XJ precies? Als de uiterst korte titel van deze test niet veelzeggend genoeg is, lees dan verder.

Autotest | Jaguar XJ "U"

De Jaguar XJ wordt vooral met gevoel gekozen. Daarom weet de XJ de inzittenden als geen ander een bevoorrecht gevoel te geven. Dat doet de XJ met moderne techniek en vormgeving.

Plus

  • elegante vormgeving
  • dynamisch weggedrag
  • sublieme prestaties 5.0 V8 motor

Min

  • te weinig hoofdruimte
  • onhandige bediening audio- en navigatiesysteem
  • niet zo verfijnd als concurrentie

Conclusie

De Jaguar XJ is niet de meest rationele aanschaf, maar juist een heel persoonlijke keuze. Meer dan ooit ligt de nadruk op rijplezier boven comfort. De moderne techniek maakt het dagelijks leven met de XJ makkelijk, aangenaam en veilig. De XJ 3.0 diesel presteert gevoelsmatig slechts voldoende, de 5.0 liter V8 benzinemotor maakt de XJ juist uitdagend snel. Op al deze punten is de XJ niet beter of vooruitstrevender dan de concurrenten.

De elegante vormgeving is tegelijkertijd het sterkste en zwakste punt van de auto: door de lage daklijn is de hoofdruimte voor- en achterin minimaal. De XJ is daarom minder geschikt als auto met chauffeur, maar leent zich des te beter om zelf van te genieten. En daar gaat het om: genieten, want ondanks alle kritiek is dit een auto die er perfect in slaagt om de inzittenden een bevoorrecht gevoel te geven. De Jaguar XJ is een auto met persoonlijkheid; met recht een auto om U tegen te zeggen.

Deel deze advertentie