Dethleffs T 1 DB Magic Edition OPEN DAGEN 1 &

€ 45.950,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 2009
Categorie Half integraal camper
Kmstand 96.000 km

Dethleffs T 1 DB Magic Edition OPEN DAGEN 1 &


€ 45.950,-

Algemeen

Bouwjaar 2009
Categorie Half integraal camper
Kmstand 96.000 km

Aanbieder

Bedrijfsnaam De Klerk Caravans
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Haarlemmerstraat 1
Postcode 2182 HA
Plaats Hillegom
Provincie Zuid Holland
Land Nederland
Telefoon +31 (0)252 - 515238 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
E-mail e-mail sturen

Caravan online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Opties

  • airconditioning
  • navigatie

Bijzonderheden meld een fout

Modeljaar: 2009
Ledig gewicht: 2.960 kg
Laadvermogen: 535 kg
GVW: 3.495 kg
Lengte: 736 cm
Aantal zitplaatsen: 4
Aantal slaapplaatsen: 3
Fabrieksgarantie: 24 maanden
Motorrijtuigenbelasting: ۠250 - ۠269 per kwartaal

OPEN DAGEN 1 & 2 APRIL
Bij de Klerk Campers en Caravans organiseren wij op 1 & 2 april open dagen waarbij u vrijblijvend langs kunt komen om inspiratie op te doen, om vragen te stellen en om onze voorraad caravans, campers en buscampers te bezichtigen. De gehele voorraad is beschikbaar om te bekijken en wij zorgen voor een lekker drankje. Momenteel hebben wij meer dan 65 + caravans, campers of buscampers op voorraad staan, dus u kunt deze zomer nog vakantie vieren in uw nieuwe kampeervoertuig. Daarbij hebben wij momenteel leuke acties op modeljaar 2023!

Openingstijden
1 april van 9:00 - 16:00
2 april van 10:00 - 15:00

ORIňNTEREN/AFSPRAAK MAKEN
U bent altijd welkom om het voertuig te bezichtigen. U kunt langskomen op dinsdag t/m zaterdag. Wilt u graag uitgebreide informatie of een gesprek met een van onze collega's? Dan kunt u het beste een afspraak maken door te bellen naar 0252-515238 of stuur een mailtje naar: verkoop@deklerkcaravans.nl.

TE KOOP
Te koop aangeboden: Dethlelffs T 1 DB Magic Edition.

BIJZONDERHEDEN
Deze camper is uitgerust met de o.a. een garage, navigatie,dakairco, luifel en achteruitrijcamera. Bekijk alle opties bij opties/ accessoires.

ONDERHOUD
Camper is voorzien van nieuwe banden en een nieuwe distributieriem.
GEOPEND!
Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 8:30 t/m 17:30. Op zaterdag zijn wij geopend van 9:00 t/m 16:00. U bent altijd welkom om onze caravans en campers vrij te bezichtigen. Voor informatie over onze caravans en campers kunt u altijd een van onze medewerkers aanspreken, wij helpen u graag! Ook is het mogelijk om een afspraak te maken. Dat kan door te bellen naar 0252-515238 of stuur een e-mail naar edwin@deklerkcaravans.nl.

SERVICE
De Klerk Campers en Caravans is al 50 jaar dealer van de merken Knaus, Tabbert, Dethleffs en T@B. Wij verkopen zowel caravans als campers voor zomer en winter gebruik. Daarnaast verzorgen wij complete onderhouds- en reparatiebeurten. Ook is het mogelijk om uw kampeerwagen bij ons te stallen. Ten slotte hebben wij een ruim aanbod verhuur, beschikken wij over een uitgebreide campingshop en kunt u ons altijd bereiken voor advies, hulp of tips!

OPMERKING
Let op! Het door ons aangegeven leeggewicht is het gewicht zoals het door de fabriek wordt aangeboden. Extra gewicht wat later is toegevoegd, zoals bijvoorbeeld accessoires of gewicht van personen, dient hierbij opgeteld te worden. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend. Daarbij zijn nieuwe modellen campers of caravans inclusief transport- en rijklaarkosten. Occasions daarentegen zijn exclusief deze kosten. Hiervoor hebben wij diverse afleverpakketten samengesteld die u naar eigen wens kan uitkiezen. Bekijk onze website voor

E-mail aanbieder

 

Deel deze advertentie