KIA Picanto 1.0 AIRCO 5DR NW Banden+GR.Beurt+APK SUPER ZUINIG

€ 6.495,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 18-08-2011
Categorie Hatchback
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 144.105 km
Deuren 5
Kleur Grijs Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 998 cc
Vermogen 51 kW (69 pk)

KIA Picanto 1.0 AIRCO 5DR NW Banden+GR.Beurt+APK SUPER ZUINIG


€ 6.495,-

Algemeen

Bouwjaar 18-08-2011
Categorie Hatchback
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 144.105 km
Deuren 5
Kleur Grijs Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 998 cc
Vermogen 51 kW (69 pk)

Aanbieder

Bedrijfsnaam A.F. Garage
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Drilleveld 24
Postcode 3431 ET
Plaats Nieuwegein
Provincie Utrecht
Land Nederland
GSM +31 (0)6 - 46606689 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.af-garage.nl
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Opties

  • abs
  • airconditioning
  • centr. deurvergr. (handbediening)
  • in hoogte verstelbaar stuur
  • metallic lak
  • startonderbreker
  • stuurbekrachtiging

Auto direct verkopen?

Laat je auto vandaag nog gratis taxeren en
ontvang direct een bod per e-mail.

Bijzonderheden meld een fout

Bijzonderheden:
Een mooie Kia Picanto uit 2011 met Grote Beurt en Aircoservice, Betrouwbaar en Zuinig! Standaardaflevering met garantie!

Wil je een betrouwbare en zuinige auto die perfect is voor dagelijks gebruik? Deze Kia Picanto uit 2011 is precies wat je zoekt! Met zijn recente grote beurt en aircoservice, is deze auto klaar om jou een zorgeloze rijervaring te bieden. Bovendien heeft deze Picanto een kettingmotor, wat betekent dat je je nooit zorgen hoeft te maken over het vervangen van de distributieriem. Met een gemiddeld verbruikt van 1 op 24 en lage wegenbelasting van 20 p/m is dit de perfecte auto om goedkoop te rijden! Als extra leveren we de auto standaard af met 3 maanden garantie zonder meerkosten.

Volledige Grote Beurt:
Deze Kia Picanto heeft net een grondige grote beurt ondergaan, waardoor hij in topconditie verkeert. Alle essentiële onderdelen zijn gecontroleerd en indien nodig vervangen, zodat je zonder zorgen de weg op kunt.

Frisse en Koele Ritten:
De aircoservice zorgt ervoor dat je altijd een verfrissende en koele rit hebt ideaal om zelfs tijdens de warmste zomerdagen lekker gekoeld te rijden! Of je nu naar je werk rijdt, boodschappen doet of een roadtrip maakt, de airconditioning van deze Picanto zorgt ervoor dat je comfortabel blijft en je hoofd koel houdt.

Kia staat bekend om zijn betrouwbare voertuigen en deze Picanto is geen uitzondering. Met een solide reputatie op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid, kun je erop vertrouwen dat deze auto je niet in de steek zal laten. Kia's worden wereldwijd gewaardeerd om hun degelijke bouwkwaliteit en betrouwbare prestaties.

Zeer zuinige auto:
Kia's staan erom bekend dat ze zuinige auto's produceren, en deze Picanto is daar geen uitzondering op. Met zijn efficiënte motor geniet je van een laag brandstofverbruik van slechts 4L op 100 km! Waardoor je zowel op korte als lange ritten geld kunt besparen. Met de stijgende brandstofprijzen is een zuinige auto als deze een hele slimme keuze.

Al met al een zuinige, betrouwbare en mooie Kia Picanto met compleet onderhoud en garantie om een tijdje met veel plezier te rijden. Met zijn recente grote beurt en aircoservice is deze auto klaar om jou vele comfortabele kilometers te bieden. Neem contact met ons op voor een proefrit of bezichtiging.

*inruil mogelijk
*Onze auto's worden altijd uitvoerig gecontroleerd.
*Wij berekenen geen afleveringskosten!
*We bieden u ook de mogelijkheid om de auto te financieren en te verzekeren. Dit doen wij in samenwerking met een professioneel en onafhankelijke partij.
*Een goed afgeleverde auto is bij ons een vanzelfsprekendheid! U hoeft niet te kiezen tussen pakketten tegen meerprijs u krijgt namelijk een goed afgeleverde auto zonder dat u daar extra voor hoeft te betalen! Dat is de service waar wij om bekend staan en die wij standaard bieden.

We zijn ook bekend van TopGear & AutoWeek!
https:/ /topgear.nl/autonieuws/eigenaardige-honda-odyssey-te-koop-in-nederland/

B

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Autotest

Kia Picanto | Beter dan nieuw

Steeds meer fabrikanten stoppen met het aanbieden van auto's in het kleinste segment. De reden daarvoor is, dat steeds meer eisen aan de veiligheid en emissie worden gesteld. Daardoor wordt een kleine auto zo duur, dat de winst nihil is en/of een grotere auto hetzelfde kost. Toch ziet een enkele fabrikant nog steeds toekomst in de kleine auto. Kia geeft de Picanto zelfs een tweede leven.

Autotest | Kia Picanto Beter dan nieuw

De Kia Picanto voor modeljaar 2024 behoudt zijn lage verbruik en goede wegligging. Nieuw zijn het zelfverzekerde uiterlijk, het standaard infotainment systeem en de vele veiligheidsvoorzieningen.

Plus

  • moderne veiligheidsvoorzieningen
  • volwassen uitstraling

Min

  • Matige prestaties

Conclusie

Binnenkort vernieuwt Kia de Picanto. Voor een allereerste kennismaking bezocht Autozine een fotostudio waar de beelden voor de nieuwe brochure worden gemaakt. Zonder te rijden is al veel duidelijk over de Picanto voor modeljaar 2024.

De vernieuwingen zitten in het uiterlijk, waardoor de Picanto dezelfde moderne en zelfverzekerde uitstraling heeft als de andere modellen van Kia. De uitrusting is gemoderniseerd en daarom is de Picanto nu even luxueus en veilig als geheel nieuwe kleintjes.

Door te kiezen voor een vernieuwde Picanto in plaats van een geheel nieuwe Picanto kan Kia de bestaande motoren behouden. Het hoeft dus niet te investeren in nieuwe techniek en kan de Picanto daarom voordelig aanbieden. Zo is vernieuwd misschien wel beter dan nieuw!

Deel deze advertentie