vorige 376 van 8.642 volgende

KIA Sportage 1.6i Fusion Leder & Cuir

€ 17.990,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 21-03-2017
Categorie Terreinwagen/Pick Up
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 24.100 km
Deuren 5
Kleur Bruin Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 1.591 cc
Vermogen 97 kW (132 pk)

KIA Sportage 1.6i Fusion Leder & Cuir


€ 17.990,-

Algemeen

Bouwjaar 21-03-2017
Categorie Terreinwagen/Pick Up
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 24.100 km
Deuren 5
Kleur Bruin Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 1.591 cc
Vermogen 97 kW (132 pk)

Aanbieder

Bedrijfsnaam Garage Laenen
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Herentalseweg 56C
Postcode 2440
Plaats Geel
Land België
Telefoon +32 (0)14 - 585511 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.garage-laenen.be/
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Bijzonderheden meld een fout

Zeer nette wagen uit overname. Overname van Uw huidige wagen mogelijk. Soepele financiering ter plaatse bespreekbaar
Leder Pack Parelmoerkleur DBC (Downhill Brake Control) ISG - Idle Stop & Go LKA (rijvakassistent) VSM (Vehicle Stability Management) Achteruitrijcamera Audiobediening aan het stuurwiel Bandenspanningscontrolesysteem TPMS Bluetooth Boordcomputer Cruise Control Dagelijkse kilometerteller GPS touchscreen 7'' Europa Haaienvin antenne Luidsprekers (6) Parkeersensoren VR/AR Radio RDS MP3 AUX USB Snelheidsbegrenzer Toerenteller TSR (verkeersbordenherkenning) 12V-aansluitpunt voor- en achteraan Achteruitkijkspiegel met autom. dag/nacht positie Afstandsbediening voor deurvergrendeling Bekerhouders vooraan Bestuurderszetel in hoogte verstelbaar Bestuurderszetel met elekt.verstelbare lendensteun Brilhouder Buitenspiegels in koetswerkkleur Centrale armsteun achteraan Centrale armsteun VR Centrale deurvergrendeling Deurontgrendeling ingeval van aanrijding Dual zone automatische airconditioning Elektrisch bediende buitenspiegels Elektrisch inklapbare buitenspiegels Elektrische bediende ruiten vooraan Elektrische ruiten AR Gordelspanners vooraan met krachtbegrenzer Handschoenkastje met verlichting In de hoogte en de diepte regelbaar stuurwiel In de hoogte regelbare hoofdsteunen VR/AR Lederen stuurwiel Lederen versnellingshendel Luchtzuivering met ionisatiefilter Make-up spiegels best. en pass. Opbervakken op de rugleuning van zetels VR Pollenfilter Privacy ruiten achteraan Snelheidsafhankelijk automatisch deurvergrendel. Spots in de dakconsole Stof binnenbekleding Stuurbekrachtiging Verlichting bagageruimte Verwarmde buitenspiegels Verwarmde ruitenwisser VR Wegklapbare sleutel Afdekzeil voor bagageruimte Dakrails Neerklapbare achterzetels in 60/40 verhouding 'Supervision' wijzerplaten Achterspoiler Aluminium deurdrempels Bumpers in koetswerkkleur Deurgrepen in koetswerkkleur+chroom JAV 17'' + 225/60 Metal inzetwerk Unicolor lak Zijdelingse richtingaanwijzers in de buitenspieg. 3-punts gordels op alle zitplaatsen ABS (antiblokkeer remsysteem) AEB (automatische noodrem) Automatische koplamp-activering/uitschakeling Bendenherstelkit Bestuurdersairbag Daglichten LED type Derde remlicht Elektronische startblokkering (in key system) ESC (Electronic Stability Control) Gordijnairbags en laterale airbags vooraan HBA (High Beam Assist) In de hoogte regelbare veiligheidsgordels VR In de hoogte verstelbare koplampen Isofix bevestigingen Kinderveiligheidssloten achteraan Mistlampen vooraan Passagiersairbag Projectiekoplampen Ruitenwissers vooraan met regensensor Uitschakelbare passagiersairbag vooraan

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Autotest

Kia Sportage | Stapsgewijs

De Kia Sportage is altijd met zijn tijd meegegaan. De eerste generatie speelde in op de vraag naar luxe terreinauto's voor recreatief gebruik. Gaandeweg kwam de nadruk meer op ruimte te liggen en werd de Sportage meer gezinsauto en minder terreinwagen. Nu is het tijd voor de vijfde generatie. Welke stap neemt de Sportage dit keer?

Autotest | Kia Sportage Stapsgewijs

De 5e generatie van de Kia Sportage zet stappen op het gebied van vormgeving en techniek. De plug-inhybride is vlot, sterk en met consequent opladen ook zuinig. Dankzij 4wd ook te gebruiken in terrein

Plus

  • vaardig op openbare weg en in het terrein
  • geslaagde vormgeving
  • prima rijeigenschappen

Min

  • voelbaar schakelen in volledig elektrische modus
  • elektriciteit wordt niet automatisch optimaal over rit verdeeld

Conclusie

Kia zet nieuwe stappen met de vijfde generatie van de Sportage. De meest in het oog springende daarvan is het uiterlijk. De Sportage is meer dan voorheen een klassieke SUV met hoge neus en gespierde schouderlijn. De strakke lijnen maken deze middelgrote SUV desondanks uitgesproken modern.

Technisch zet Kia een nieuwe stap door de Sportage alleen als hybride aan te bieden. Voor het instapmodel is dat een parallel hybride (klein aandeel van de elektromotor, maar geen noodzaak om te laden met een stekker) en voor het hier geteste exemplaar is dat een plug-inhybride (meer elektrisch rijden, lager verbruik bij consequent opladen).

Voor wie volledig elektrisch wil rijden biedt Kia de EV6. Die is nog moderner gelijnd en heeft nog meer vooruitstrevende techniek aan boord. Met de Sportage zet Kia iets kleinere stappen, zodat iedereen in zijn of haar eigen tempo kan overschakelen op (deels) elektrisch rijden.

Deel deze advertentie