Mercedes-Benz S-Klasse S430 - ONLINE AUCTION

€ 5.000,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 01-06-1999
Categorie Sedan
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 189.549 km
Deuren 4
Kleur Blauw Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Motorinhoud -
Vermogen -

Algemeen

Bouwjaar 01-06-1999
Categorie Sedan
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 189.549 km
Deuren 4
Kleur Blauw Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Motorinhoud -
Vermogen -

Aanbieder

Bedrijfsnaam Classic Car Auctions
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Anthony Fokkerweg 7
Postcode 1422 AE
Plaats Uithoorn
Provincie Noord Holland
Land Nederland
Telefoon +31 (0)20 - 2101201 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.classiccar-auctions.com
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Bijzonderheden meld een fout

De Mercedes-Benz S430 uit 1999 is een toonbeeld van luxe en geavanceerde techniek, een voertuig dat de prestigieuze reputatie van Mercedes-Benz in de hogere autoklasse bevestigt. Als onderdeel van de befaamde S-Klasse, staat deze auto symbool voor de perfecte samensmelting van comfort, kracht en innovatie. Aangedreven door een robuuste 4.3-liter V8-motor, levert de S430 een indrukwekkend vermogen van 275 pk. Deze kracht zorgt voor een uitzonderlijk soepele en responsieve rijervaring, die kenmerkend is voor de S-Klasse. Of u nu door de stad rijdt of over lange snelwegen, de S430 biedt een moeiteloze acceleratie en een serene rijervaring, mede dankzij de geavanceerde automatische transmissie. Het exterieur van de Mercedes-Benz S430 uit 1999 straalt een subtiele elegantie uit. De auto heeft een gedistingeerde en imposante uitstraling, met strakke lijnen en een uitgebalanceerd ontwerp dat zowel tijdloos als modern is. Deze uitstraling wordt versterkt door de typische Mercedes-grille en de elegant geplaatste koplampen, die het voertuig een aristocratische flair geven. Binnenin de S430 wordt de bestuurder en passagiers omgeven door pure luxe. Het interieur is bekleed met hoogwaardige materialen, waaronder fijn leder en sierlijk houtfineer. De zitplaatsen zijn uiterst comfortabel, met voldoende ruimte voor alle inzittenden. De S430 is tevens uitgerust met een reeks van geavanceerde technologieÃ"n wat het reizen in deze auto tot een waar genoegen maakt. Op het gebied van veiligheid zet de S430 de hoge standaard voort die men van Mercedes-Benz mag verwachten. Uitgerust met meerdere airbags, geavanceerde remtechnologie en stabiliteitscontrolesystemen, biedt de auto een veilige omgeving voor zowel de bestuurder als de passagiers. De Mercedes-Benz S430 uit 1999 is een prachtig voorbeeld van Duitse luxe en engineering. Het combineert moeiteloze kracht met ultiem comfort en geavanceerde technologie, waardoor het een uitstekende keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een auto die zowel prestige als prestaties belichaamt. De hier aangeboden Mercedes-Benz S430 bevindt zich in een goed rijdende conditie. Het exterieur en interieur van de auto ogen netjes. Her en der zijn er gebruikssporen naar leeftijd van de auto. Om een goed beeld van de kavel te krijgen adviseren wij u naar de kijkdag te komen.

LET OP: DEZE AUTO WORDT ONLINE GEVEILD DOOR CLASSIC CAR AUCTIONS. HET VERMELDE BEDRAG IS HET STARTBEDRAG. BIEDEN BEGINT VANAF ? 5.000,-. ER ZIJN DIVERSE KIJKDAGEN VAN DE CLASSIC, SPORTS CARS, YOUNGTIMERS en MOTOREN UITHOORN. OP WOENSDAG 15 MEI 2024 ZAL OM 17:00 UUR DE ONLINE VEILING VAN START GAAN. KIJK VOOR MEER INFORMATIE, KIJKDAGEN EN ALLE OVERIGE KAVELS OP ONZE WEBSITE: WWW.CLASSICCAR-AUCTIONS.COM. DE VEILING SLUIT OP WOENSDAG 5 JUNI 2024 VANAF 20:00 UUR.

MAAK VANDAAG NOG EEN ACCOUNT AAN OP DE WEBSITE EN START MET BIEDEN!

Locatie:
Anthony Fokkerweg 7
1422 AE, Uithoorn
Nederland

Kijkdagen:
Zie onze website voor actuele data.

Uw auto

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Autotest

Mercedes-Benz S-Klasse | Compromisloos

Mercedes-Benz introduceert de zevende generatie van de S-Klasse. Die is logischerwijs groter, stiller, sneller en comfortabeler dan de voorgaande generaties. Echter, superieure rijeigenschappen zijn met de komst van elektrische auto's zelfs in een middenklasser te realiseren. Bovendien wordt rekenkracht steeds voordeliger, zodat geavanceerde elektronica beschikbaar is in doorsnee auto's. Als de S-Klasse niet kan innoveren met rijeigenschappen of luxe, wat maakt dit topmodel van Mercedes-Benz dan superieur?

Autotest | Mercedes-Benz S-Klasse Compromisloos

De 7e generatie van de Mercedes S-Klasse legt de nadruk op de uitrusting en de rijeigenschappen, nu elektrische auto's al ultiem comfort bieden. Veel vernieuwing en pure verwennerij voor de passagiers

Plus

  • extreem comfortabel
  • zeer ruim
  • vernieuwend

Min

  • hinderlijke reflectie luchtroosters in voorrruit
  • goede benzinemotor, maar niet zo goed als een elektromotor
  • geen virtuele buitenspiegels

Conclusie

Hoe weet de S-Klasse zich te onderscheiden nu doorsnee auto's met elektrische aandrijving al ultiem comfort bieden en geavanceerde elektronica steeds meer gemeengoed wordt? Met innovaties op het gebied van ergonomie, veiligheid, ondersteltechniek en natuurlijk de omvang.

Moderne techniek dient in gewone auto's de functionaliteit en veiligheid. Bij Mercedes-Benz is diezelfde techniek verfijnd en doorontwikkeld om veel meer dan dat te doen. De S-Klasse verwent de inzittenden met overdaad en perfectie. De elektronica gaat verder met 3d weergave. De veiligheid gaat verder met meer zelfrijdende functies. De onderstel-techniek zet stappen vooruit met een betere combinatie van comfort en communicatie met de bestuurder. Daarbij zorgt achterwielbesturing voor ongekende wendbaarheid.

Kortom: bij gewone auto's moet omwille van het budget een keuze worden gemaakt. Bij de S-Klasse is nooit een compromis gemaakt en is steevast gekozen voor perfectie.

Deel deze advertentie