Ducati Multistrada v4s travel#radar

€ 24.850,-

Bouwjaar 2022
Categorie Overige
Kmstand 19.570 km Financieren
Motorinhoud 1.158 cc

Ducati Multistrada v4s travel#radar


€ 24.850,-

Algemeen

Bouwjaar 2022
Categorie Overige
Kmstand 19.570 km Financieren
Motorinhoud 1.158 cc

Aanbieder

Bedrijfsnaam Joppen Motoren
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Strijperdijk 3-D
Postcode 5595 XM
Plaats Leende
Provincie Noord Brabant
Land Nederland
Telefoon +31 (0)40 - 2062033 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.joppen.nl
E-mail e-mail sturen

Motor online verzekeren?

Vergelijk meer dan 140 verzekeringsmogelijkheden
bereken uw premie direct online!

Bijzonderheden meld een fout

Schade: schadevrij
Garantielabel: BOVAG Garantie (3 maanden)
Garantie: Garantie
Referentienummer: 59MRRR 1

Betreed een nieuwe dimensie van avontuur en technologie met de Ducati Multistrada V4S Travel & Radar 2022. Deze motorfiets is het toppunt van innovatie en veelzijdigheid, ontworpen om elke rit tot een buitengewone ervaring te maken.

Ongeëvenaarde Prestaties
Met een krachtige 1158cc V4 Granturismo-motor die maar liefst 170 pk levert, biedt de Multistrada V4S ongeëvenaarde prestaties voor elke situatie. Of je nu over de snelweg raast, door bochtige bergwegen slingert of off-road paden verkent, deze motorfiets levert altijd moeiteloze kracht en responsiviteit.

Geavanceerde Technologie
De Multistrada V4S is uitgerust met Ducati's geavanceerde Travel & Radar systeem. Dit revolutionaire systeem omvat adaptieve cruise control (ACC) en blind spot detection (BSD), waardoor je rijervaring niet alleen comfortabeler maar ook veiliger wordt. Met ACC houdt de motor automatisch een veilige afstand tot voorliggers, terwijl BSD je waarschuwt voor voertuigen in je dode hoek.

Luxe Comfort
De Multistrada V4S Travel & Radar is ontworpen voor ultiem comfort tijdens lange ritten. De ergonomisch ontworpen zitting, verstelbare windscherm en verwarmde handvatten zorgen ervoor dat je altijd in luxe reist, ongeacht de weersomstandigheden. Bovendien biedt het ruime bagagesysteem voldoende opbergruimte voor al je benodigdheden, ideaal voor lange reizen en avontuurlijke tochten.

Intuïtieve Besturing
Met de semi-actieve Ducati Skyhook Suspension (DSS) Evo, past de Multistrada V4S zich automatisch aan de wegomstandigheden aan voor een altijd soepele rit. Of je nu op een hobbelige weg rijdt of een strakke bocht neemt, de motorfiets blijft stabiel en gecontroleerd.

Elegant Design
De Ducati Multistrada V4S combineert prestatie met esthetiek. Het strakke, aerodynamische ontwerp en de hoogwaardige afwerking stralen Italiaanse vakmanschap uit. Elk detail, van de LED-verlichting tot het digitale dashboard, is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit.

Veiligheid Voorop
Veiligheid staat voorop met functies zoals bochten-ABS, traction control en meerdere rijmodi die zich aanpassen aan jouw rijstijl en wegomstandigheden. Met deze uitgebreide veiligheidsvoorzieningen kun je met een gerust hart elke uitdaging op de weg aangaan.

Connectiviteit en Innovatie
Blijf altijd verbonden met het geïntegreerde Ducati Connect-systeem, waarmee je eenvoudig navigatie, muziek en communicatie bedient via het 6,5-inch TFT-display. Met de handsfree Bluetooth-verbinding kun je je smartphone veilig en gemakkelijk gebruiken tijdens het rijden.

Ervaar de Multistrada V4S
Mis deze kans niet om de ultieme reisgenoot te bezitten.
De Ducati Multistrada V4S Travel & Radar 2022 is meer dan een motorfiets; het is een belofte van avontuur, vrijheid en innovatie. Kom langs en ontdek zelf de perfecte combinatie van technologie, comfort en kracht. Bereid je voor

Basisdekking voor uw motor

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen motor mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen motor

E-mail aanbieder

 

Deel deze advertentie