Honda Cb650ra

€ 8.250,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 2020
Categorie Naked bike
Kmstand 11.400 km Financieren
Motorinhoud 650 cc

Algemeen

Bouwjaar 2020
Categorie Naked bike
Kmstand 11.400 km Financieren
Motorinhoud 650 cc

Aanbieder

Bedrijfsnaam Joppen Motoren
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Strijperdijk 3-D
Postcode 5595 XM
Plaats Leende
Provincie Noord Brabant
Land Nederland
Telefoon +31 (0)40 - 2062033 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.joppen.nl
E-mail e-mail sturen

Motor online verzekeren?

Vergelijk meer dan 140 verzekeringsmogelijkheden
bereken uw premie direct online!

Bijzonderheden meld een fout

Schade: schadevrij
Garantielabel: BOVAG Garantie
Garantie: Garantie
Referentienummer: 05MRNB 1

Stap in de wereld van pure motorprestaties en vakmanschap met de Honda CB650RA 2020. Deze motorfiets vertegenwoordigt het toppunt van Honda's technische expertise en biedt een ongeëvenaarde rijervaring die zowel doorgewinterde rijders als nieuwkomers zal bekoren.

**Indrukwekkende Prestaties:**
De CB650RA wordt aangedreven door een krachtige 649cc viercilindermotor die indrukwekkende prestaties levert. Met soepele acceleratie en voldoende vermogen om snel de snelweg op te gaan, zul je het plezier van elke rit ontdekken.

**Uitgebalanceerd Ontwerp:**
Het ontwerp van de CB650RA is perfect uitgebalanceerd, met een slanke en aerodynamische uitstraling die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook zorgt voor uitstekende wendbaarheid en stabiliteit, of je nu door stedelijke straten navigeert of bochtige wegen verkent.

**Geavanceerde Technologie:**
Honda staat bekend om zijn innovatieve technologie, en de CB650RA is geen uitzondering. Met functies zoals LED-verlichting, een digitaal dashboard en geavanceerde remmen, ben je verzekerd van een moderne en comfortabele rijervaring.

**Comfortabel en Praktisch:**
De CB650RA is ontworpen met de rijder in gedachten. Het comfortabele zadel en de ergonomische rijpositie maken lange ritten moeiteloos. Bovendien biedt deze motorfiets voldoende opbergruimte voor dagelijkse benodigdheden, waardoor hij perfect is voor woon-werkverkeer.

**Betrouwbaarheid van Honda:**
Honda staat wereldwijd bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid. De CB650RA 2020 is gebouwd volgens de hoogste normen en biedt gemoedsrust voor elke eigenaar.

Grijp deze kans om de Honda CB650RA 2020 te bezitten en de weg op te gaan met een motorfiets die puur rijplezier belooft. Of je nu een ervaren rijder bent of net begint aan je motoravontuur, deze motorfiets zal je verwachtingen overtreffen. Neem vandaag nog contact met ons op om een proefrit te plannen en zelf te ervaren waarom de CB650RA de keuze is van echte motorliefhebbers._____________________________________________
Deze motor wordt u aangeboden door Joppen Motoren.
Wij zijn al sinds 1978 d fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. Mocht u interesse hebben in het inruilen van uw motor neem dan eens contact met ons op via 040 206 2033, wij ruilen alle merken en type motoren in.

Bij zowel inkoop als inruil bieden wij een eerlijke prijs voor uw motor en zorgen voor directe betaling en vanzelfsprekend ook voor de vrijwaring van uw kenteken!

Mocht de aanschafprijs of het bij te betalen bedrag (net) te hoog zijn voor uw budget? Wij vinden het niet meer dan normaal om het u mogelijk te maken om het totaalbedrag of restbedrag in termijnen te betalen.

De beste ervaring krijgt u, zoals u zelf wel zal weten door middel van een proefrit. Bel ons vooraf even op en wij zorgen ervoor dat u, op een voor u gewenst tijdstip, de betreffende motor ku

Basisdekking voor uw motor

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen motor mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen motor

E-mail aanbieder

 

Deel deze advertentie