Overige Ecooter Elektrische Scooter E1 S | 60V |

€ 2.295,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar -
Categorie Overige
Kmstand - Financieren
Motorinhoud -

Overige Ecooter Elektrische Scooter E1 S | 60V |


€ 2.295,-

Algemeen

Bouwjaar -
Categorie Overige
Kmstand - Financieren
Motorinhoud -

Aanbieder

Bedrijfsnaam Autobedrijf Wegman
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Industrieweg 4
Postcode 4233 GA
Plaats Ameide
Provincie Zuid Holland
Land Nederland
Telefoon +31 (0)183 - 601402 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.autobedrijfwegman.nl
E-mail e-mail sturen

Motor online verzekeren?

Vergelijk meer dan 140 verzekeringsmogelijkheden
bereken uw premie direct online!

Bijzonderheden meld een fout

Modelreeks: jun 2019 - 2024
Ledig gewicht: 79 kg
Afmetingen (LxBxH): 176 x 66 x 106 cm
Wielbasis: 126 cm
Topsnelheid: 25 km/u
Aantal zitplaatsen: 2
CO2-uitstoot: 0 kg
Verbruik combinatierit: kWh/100km

Max. snelheid25km/u of 45km/u
Brandstof Elektrisch
Motor Elektrisch
Gewicht (kg)79 kg zonder accu
Actieradius 25km*80 km
Actieradius 45km*60 km
Oplaadtijd4 - 6 uur


De Ecooter E1 is een elektrische scooter in een zeer futuristisch jasje. De e-scooter lijkt zo uit een sci-fi film te zijn gekomen en heeft het ontwerp van een scooter uit de toekomst. Retro is op het moment erg in, maar zoals de E1 eruit ziet zullen de scooters er in de toekomst beslist uit gaan zien. Ronde vormen en een aerodynamische vormgeving zijn enkele kenmerken van de E1, en het leuke is dat deze scooter bijzonder goedkoop is voor een elektrische scooter. Houd jij van gadgets dan moet je zeker de Ecooter E1 kopen!

De Ecooter is qua vormgeving alleen al prachtig! Rechte vormen vind je in de E1 niet terug, en dat maakt hem tegelijkertijd aerodynamisch. Het stuur is een groot digitaal beeldscherm waarin de accumeter en de snelheid het grootst in beeld zijn. De indeling van het beeldscherm is perfect en alle belangrijke info is aanwezig. Ook de knoppen en schakelaars op het stuur zijn van een nieuwe generatie (tiptoets) en dragen bij aan de unieke looks. Zelfs cruise control mag aan dit ontwerp niet ontbreken. Ook kun je elektrisch achteruitrijden door het reverse knopje in te drukken. De alarmlichten gaan dan knipperen wanneer je achteruit gaat. Ideaal wanneer je in een smal straatje wilt keren!

Onder het tweepersoons zadel is geen bergruimte voor een helm aanwezig, maar een slot zou wel moeten passen. Voor meer bergruimte kun je kiezen voor een bijpassende topkoffer (niet inbegrepen), welke is voorzien van een ingebouwde reflector. De reflector heeft hetzelfde design als het achterlicht, en daarmee sluit de topkoffer naadloos aan op het algehele ontwerp.

En nu het leukste! Er zit een afstandsbedienings bij (2 stuks), welke 2 leuke functies met zich meebrengt. De eerste functie is rijden zonder sleutel. Met de afstandsbediening kun je de scooter aan- en uitzetten. Keyless rijden dus. Het bereik van de afstandsbediening is meer dan 20 meter! De tweede functie is dat je het zadel kunt openen op afstand.

Onder het zadel tref je tevens de speciale accu aan welke uitneembaar is via het handvat. De accu kun je zowel in de scooter, als buiten de scooter opladen met de meegeleverde oplader. De accu zelf heeft ook een batterijmeter ingebouwd.
De accu is van het merk LG en van het type Lithium ion. Li-ion, zoals de accu ook wel genoemd wordt, gaat langer mee dan niet-Lithium accu's. Deze accu kun je ongeveer 1000x opladen. Daarnaast gaat het opladen vrij snel, lees 4,5 uur tot 6 uur, en kun je zo'n 50-60 kilometer rijden met een volledig opgeladen accu rijden. Het rijbereik is wel afhankelijk van een aantal omstandigheden zoals de buitentemperatuur en rijsnelheid. LG is een v

Basisdekking voor uw motor

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen motor mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen motor

E-mail aanbieder

 

Deel deze advertentie